Bemutatkozás

Üdvözlünk Éttermünkben!

Engedd meg, hogy mielőtt belemerülnél a gasztronómia világába, néhány szót szóljunk magunkról és erről a helyről, melyet a mosoly és a barátságosság jegyében nyitottunk ebben a rohanó világban.

Célunk az, hogy amikor hozzánk betérsz, átvedd a hely hangulatát és tudj mosolyogni. A megnyugvás járjon át …egy kicsit állj meg, engedj le, töltődj fel energiával, hallgasd a zenét és úgy vegyél egy újabb lendületet! …Ne siess! Úgyis rohansz állandóan!

A finom ízek összehozzák az embereket.

A nagy adagok visszavonzzák az embereket. A jó kiszolgálás itt tartja az embereket. Az elégedett vendég boldog! A boldogság egyik szinonimája a Happy. Vendégeinknek azt szeretnénk, hogy boldogan egyenek, igyanak. Az evéstől akkor leszel boldog, ha finomak az ízek, kiadós az étel és pénztárcabarát az ár. Szakácsaink kizárólag a legfrissebb alapanyagokból dolgoznak, és különös figyelmet fordítanak arra, hogy egészséges ételeket készítsenek különböző technikákkal és ezáltal kiváló ételekből álló menüt állítsanak össze. Mit is készítünk? Először is leszögezzük, hogy mindent a helyszínen készítünk. Buci zsemlét és a ciabattákat is!

A megszokott ízek mellett fogyaszthatsz mexikói finomságokat, tortillákat, burritót, quesadillát, óriáspalacsintákat egyedi ízekkel is. Kínálunk továbbá kávékülönlegességeket, forró csokoládét , teákat, üdítőket, koktélokat…. és sok-sok mosolyt az ízek mellé!

Kávéinkat barista, a koktélokat bártender kollégáink készítik nagy odafigyeléssel.

Ételeink nagy részét házhoz is szállítjuk. Virtuális étlapunkat ezen oldalunkon találod, ahonnan rendelhetsz is rendelési időn belül, hétfőtől - vasárnapigig 10:30-21:30-ig.
Fontos kiemelnünk, hogy a Te mosolyod, elégedettséged nekünk nagyon fontos!

Legyél Te is jót evő!