A világ legerősebb burgere
Kategória : Híreink

A világ legerősebb burgere

Folyamatosan azon törjük a fejünket, hogy mivel lephetünk meg benneteket! Tudunk-e mást nyújtani, mint a többi étterem! Szeretnénk folyamatosan színt vinni az életetekbe. Most leginkább az igazán erőset kedvelő vendégeinket céloztuk meg. Beszereztünk Carolina Reaper és Trinidadi Skorpió chilit, amely chili fajták a legerősebbek a világon, megelőzve a korábbi éllovast a szellem chilit. A fenti két chili a Schoville skálán 2-2.2 millió SHU értéken dübörög. Azt gondoltuk, hogy az ezekből a chilikből készült szósz egy burgerben ütős érzéseket vált ki. Nem csalódtunk, de a magyar ember ízlelő bimbója és gyomra ezekre a chilikre van kalibrálva. Sokan próbálták elfogyasztani, de arányában több embernek sikerült legyűrni, mint gondoltuk. Volt aki a végén azt mondta : finom, finom, de lehetne erősebb. Pff... Szerintem az a vendégünk élő szövet a fémvázon , vagy érzéketlen a szája, nyelve és a gyomra.
Ennél erősebbet, chilivel nem tudunk létrehozni, paprika spray-vel meg mégsem fújhatjuk le a burgert, de a vendéget sem! Ezért tovább gondoltuk és a két kenet szószt megfejeltük még eggyel. Így jött az utolsó kenet burgerünk. Erre már néhányan felkapták a fejüket. Elkezdődött az izzadás és a csuklás. Az örömünk csak pillanatnyi volt, mert előkerült egy-két marcona vas ízlelőbimbójú vendégünk és simán lenyomták.
Azt tudnotok kell, kedves olvasók, hogy brutálisan erős ez a burger. Mégis van egy-két extrém teljesítményű vendégünk, akinek ez meg sem kottyan. Viszont nekik is ízlik. Csak kell lenni valami megoldásnak, hogy megérintsük az extrémnél is extrémebb vendégeinket..... Bevonzottuk. Megtalált minket a skorpió chiliből készült savanyúság. A savanyúságot beépítettük a burgerbe. Ezt valóban meg kell rágni. Elértük a kívánt hatást. Most már az extrém ízlelő bimbójúak is átélik a poklot. Nagyon finom, nagyon erős!A burger megrendelésekor alá kell írnotok egy nyilatkozatot, hogy saját felelősségetekre fogyasztjátok a Démon csókját, vagy az Utolsó kenetet. Aztán már csak le kell küzdeni . Ha meg bírod enni, ha nem, megérzed mit tud a világ legerősebb chilije. Aki meg tudja enni a burgert, felkerül a dicsőség falra. Már néhányotoknak sikerült.
Gratulálunk! Burgerre fel!
 

0 hozzászólás

Új hozzászólás


Ide kattintva elolvashatod az Adatvédelmi Tájékoztatót