Flyerz- ezt írták rólunk
Kategória : Híreink

Flyerz- ezt írták rólunk

Budapest belvárosában már ugye eléggé nehéz újat mutatni, de persze egyáltalán nem lehetetlen, viszont mostanában valahogy egyre több külvárosi rejtett kincsre lehet lelni és aki nem fél egy kis utazástól, cserébe üdítő élmények, frissítő hangulat, szívet melengető lelkesedés, és egy garantáltan mosolygós élménnyel fog gazdagodni. Valahogy így lehetne talán a legfrappánsabban összefoglalni a 16. kerületben a főút mellett található másfél éve működő Happy Food & Coffee filozófiáját is. Idősek és fiatalok egyaránt előszeretettel járnak ide, de vidékről sem ritka, hogy valaki céltudatosan érkezzen egy kis gasztro kalandozásra. Hátul található egy nagy kerthelyiség, ami jelenleg parkolóként funkcionál, de sokszor komoly események is történnek itt, légvárral és rengeteg izgalmas programmal várva például a gyerekeket gyermeknap alkalmából, csak hogy egyet kiemeljek a közeljövő történéseiből. Az ajtón belépve, ami rögtön feltűnik, az a rendkívül harsány, vidám színkavalkád, a rendkívül pofás 3d falminta és a rendkívül profi, modern kisugárzás. Egészen kivételesen kényelmes székek találhatóak az asztaloknál, én nem is emlékszem, mikor okozott ekkora örömet leülni valahol utoljára. A rendkívül dicséretes kézműves sörválaszték mellett különböző koktélok és 18 fajta kávé is az itallap erősségei közé tartoznak, de ami igazán zavarba ejtő, az a vaskos étlap, amiben mindenki találhat kedvére valót, az egészen biztos.

A kicsit hagyományosabb ételek mellett van külön reggeli szekció is és persze kitüntetett szerepet kap a street food kínálat is, rengeteg mexikói különlegességgel és természetesen a fő húzóerőnek számító elvadult burger összeállításokkal. A classic hambik 15 dekás sertés húspogácsával, a prémium burgerek 16dkg marhahúspogácsával vannak felszerelve de még ezen kívül is van néhány extrém darab, mint például az óriás hamburger kihívás egy főre 2kg, négy főre 8kg verzióban, amire előszeretettel neveznek be rendszeresen a bátor jelentkezők. A zsemléről tudni kell, hogy teljesen saját fejlesztés és itt helyben sütik, és általánosan elmondható minden ételről, hogy nagy odafigyeléssel, csak és kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával készül.

Bár már az állandó étlapról sem könnyű a választás, azért időről időre bekerül valami újdonság még a kínálatba. Nyárra például 4 új idényburgerre, különböző fagyikelyhekre, reggeli különlegességekre és többféle gyümölcslevesre is lehet számítani. Mivel a május 19-én megrendezésre kerülő Street Food Éjszakáján30% kedvezmény fog járni a prémium burgerekből, így nem is lehetett kérdéses, hogy mit válasszak az étlapról. A névadó burgerben minden megtalálható, amit ilyen esetben elvárhat az ember. Nagyon kompakt összeállítás, amiben a hagymalekvár megadja azt a bizonyos pluszt, aminek köszönhetően elégedetten lehet hümmögni a falatozás közben. A zsemle végig egyben marad, egy rendkívül masszív darab, miközben egyáltalán nem fullasztó. Pontosan egy ilyen keretre van szükség egy ennyire gazdag összeállítás esetén. Mivel engem a szélsőséges kilengésekkel, extrém megoldásokkal könnyen le lehet venni a lábamról, így nálam a Hot Honey lett az abszolút befutó mézes-chilis prémium sonkával, füstölt edami és cheddar sajttal, karamellizált hagymakarikákkal, mézes-chilis szósszal, a szokásos zöldségeken kívül pedig még sültkrumplival és 18 dekára emelt husival! Egy nem mindennapi eszement ízorgia, amiben már szinte perverz módon alkot egységes képet a csípős, az édes és a sós. A gazdagon adagolt nyúló sajt nagy erőssége volt mindkét összeállításnak és a köretként kapott kis steak burgonya és káposztasaláta is jelesre vizsgázott. Egészen biztos, hogy mindenki megtalálja a neki való hamburgert, az ismerkedésre pedig itt lesz a kiváló alkalom a Street Food Éjszakáján!

 

0 hozzászólás

Új hozzászólás


Ide kattintva elolvashatod az Adatvédelmi Tájékoztatót