GYIK

Születésnapi kedvezmény-

Érvényes 2022. július végéig

 

 

Születésnapi kedvezmény

 

Születésnap esetén a Happy-ben 

Ha nálunk ebédeltek vagy vacsoráztok  ( születésnapos plusz egy fő), választható ajándék hamburgerrel kedveskedünk.

 

Kizárólag regisztrált  érvényes Happy Club kártyával rendelkező vendégeinknek.

 

Az akcióra meghirdetett étteremben az alábbi feltételekkel adhatjuk. 

Személyazonosság helyszínen történő fényképes igazolásával, kizárólag előzetes asztalfoglalással vehető igénybe. Születésnapodon tudod felhasználni, valamint előtte és utáni 6.napig foglalható. 

 

Hogyan számolj? Ha a születésnapod után használod fel a kedvezményt ...ez lesz az origo...Ha hétfőn van a születésnapod- kedd az első nap-szerda a 2.,csütörtök a 3.,péntek a 4.,szombat az 5. és vasárnapig a 6. nap eddig tudod felhasználni a születésnapi kedvezményt- Ha előtte használod fel -előtte keddig tudod igénybevenni. 

 

Más kedvezmény ez alkalommal nem vehető igénybe.

 

A lehetőséget az asztalfoglalások függvényében biztosítjuk. 

A változtatás, módosítás jogát fenntartjuk mint ahogy azt a jogot is, hogy ünnepnapokon és munkaszüneti ünnepnapokon valamint az általunk meghatározott alkalmakkor és időszakokban nem garantáljuk ezt a lehetőséget. 

 

A szülinaposon kívüli plusz egy főbe  gyerekek 0-12 év között nem számolhatók bele. 

A kedvezmény csak abban az esetben érvényes, ha a +1 fő is fogyaszt főételt.

 

Bármilyen felmerülő kérdés esetén hívja a kedvezményben résztvevő éttermünket.

Nem. Kérjük, hogy ÁFÁ-s számla igényedet a rendelés leadásakor jelezd, mert utólag ÁFÁ-s számlát nem áll módunkban kiállítani.

Igen. Minden bankkártyát elfogadunk, csak American Express kártyát nem. Fizethetsz OTP és K&H SZÉP kártyával is.

Természetesen fizethetsz, éttermünkben a következő hideg és meleg utalványokat fogadjuk el:
ˇ Erzsébet utalvány
ˇ Sodexho Pass

Ha rendelésed sikeresen leadásra került, a rendszer automatikusan küld Neked egy visszaigazoló e-mailt. Ebben megtalálod a saját adataidat, a rendelt tételeket, és egy rendelés számot, amire hivatkozhatsz a kiszállító étteremnél, ha kérdésed vagy problémád van a rendeléssel kapcsolatban.

Az ételekre vonatkozólag már azok kiválasztása után tehetsz megjegyzéseket, mint például: "extra sajttal", "szeletelve", "paprika nélkül", stb. Az ételek kiválasztása után következik a szállítási cím választása, amelyhez szintén tartozik megjegyzés, ez már lehet előre elmentett. Ide a kiszállítással kapcsolatos információkat várjuk, például: "A kapucsengőn a név:XY", "Kérem dudáljon!", "A folyóson balra", stb.

Ha valótlanul adtad meg a szállítási címedben szereplő email címet, vagy az email postafiókkal ideiglenesen probléma fordul elő, akkor elképzelhető, hogy a rendelés visszaigazolást sem kapod meg. Ügyelj rá, hogy a címet pontosan add meg, illetve, hogy az adott postafiókban mindig legyen szabad hely, vagyis ne teljen be. Sajnos a webes alapú postafiokók esetében a szolgáltatók túlterheltségének függvényében a kézbesítés pár másodperctől akár órákig is terjedhet.