GYIK

Nem. Kérjük, hogy ÁFÁ-s számla igényedet a rendelés leadásakor jelezd, mert utólag ÁFÁ-s számlát nem áll módunkban kiállítani.

Igen. Minden bankkártyát elfogadunk, csak American Express kártyát nem. Fizethetsz OTP és K&H SZÉP kártyával is.

Természetesen fizethetsz, éttermünkben a következő hideg és meleg utalványokat fogadjuk el:
ˇ Erzsébet utalvány
ˇ Sodexho Pass

Ha rendelésed sikeresen leadásra került, a rendszer automatikusan küld Neked egy visszaigazoló e-mailt. Ebben megtalálod a saját adataidat, a rendelt tételeket, és egy rendelés számot, amire hivatkozhatsz a kiszállító étteremnél, ha kérdésed vagy problémád van a rendeléssel kapcsolatban.

Az ételekre vonatkozólag már azok kiválasztása után tehetsz megjegyzéseket, mint például: "extra sajttal", "szeletelve", "paprika nélkül", stb. Az ételek kiválasztása után következik a szállítási cím választása, amelyhez szintén tartozik megjegyzés, ez már lehet előre elmentett. Ide a kiszállítással kapcsolatos információkat várjuk, például: "A kapucsengőn a név:XY", "Kérem dudáljon!", "A folyóson balra", stb.

Ha valótlanul adtad meg a szállítási címedben szereplő email címet, vagy az email postafiókkal ideiglenesen probléma fordul elő, akkor elképzelhető, hogy a rendelés visszaigazolást sem kapod meg. Ügyelj rá, hogy a címet pontosan add meg, illetve, hogy az adott postafiókban mindig legyen szabad hely, vagyis ne teljen be. Sajnos a webes alapú postafiokók esetében a szolgáltatók túlterheltségének függvényében a kézbesítés pár másodperctől akár órákig is terjedhet.